18
jaren ervaring
100
procent goesting

Natuurlijke zwemvijver
We zorgen al jaren met passie voor ecologisch zwemplezier. Zowel 3d-ontwerp en de aanleg van een vijver, plonsbad of grote zwemvijvers nemen we in handen. Uitvoeringen zijn natuurlijk, energievriendelijk, ecologisch en voor ieders budget.

Gezond zwemmen
Wij zorgen dat u tot rust kunt komen en genieten van de kracht en geluid van water. Wilt u ook een verfrissende duik kunnen nemen in een door ons verzorgde waterpartij?

In eigen handen
We hebben veel ervaring en gaan vanuit een sterke basis aan de slag. Ook elektricteit, verlichting, het wetenschappelijke aspect, graafwerken, advies ... nemen we zelf in handen. Geen onderaannemers nodig.

Video - Dignitas legt een zwemvijver aan

Met grote zorg gaan we aan de slag. In deze compilatie die we van een klant kregen, krijg je wat inkijk in het proces dat we doorlopen om een zwemvijver aan te leggen.

Dignitas plaatst

zwemvijvers

in de regio Hoogstraten
>

Meer - Meerle - Minderhout - Hoogstraten - Wortel - Rijkevorsel - Vlimmeren - Beerse - Vosselaar - Merksplas - Turnhout - Wuustwezel - Gooreind - Zoersel - Oostmalle - Westmalle - Sint-Job - Loenhout

... dignity ...

DIGNITAS

Wij, Luc en Annemie, stellen persoonlijk contact en vertrouwen voorop. We praten graag over uw vijver. Uw budget is onze basis en daarop stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op binnen onze waardigheid. Verschillende factoren bepalen de prijs van een zwemvijver. We adviseren graag.

ontwerp

02

De tweede stap in het project is de uitwerking van het ontwerp van je zwemvijver. We werken met software die ons in staat stelt om super strakke 3D tekeningen van ons idee te laten zien. Zo leeft je zwemvijver al even op het scherm. De ontwerptijd nemen we graag voor onze rekening wanneer we de werken daadwerkelijk mogen uitvoeren.

Ons favoriete onderdeel van ieder project. Al jaren gaan we samen, met twee, aan de slag vol passie en enthousiasme. Onze troef is dat we alles zelf in handen nemen en niet hoeven wachten op onderaanemers en nooit voor onvoorziene kosten staan. U hebt vertrouwen voor uw zwemvijver in Dignitas, wij zorgen dat u dat vertrouwen waard bent!

En daarna?

vertrekken wij met voldoening

terug richting Meer.