UIT DE MEDIA

Elke zwemvijver is maatwerk

(foto's: Mia Uydens)
Zwemmen in een zwemvijver


In tegenstelling tot wat anderen doen, is bij ons elke vijver maatwerk. We zorgen niet alleen dat de vijver perfect past in jouw tuin, maar we zorgen ook dat hij past bij jou en bij jouw gezin. Dat is een visie waarvan we niet afwijken.

Prospectie

Ik kom eerst op prospectie voor er iets getekend wordt. We gaan in gesprek en ik luister naar wat jullie willen. Uit dat gesprek haal ik de voeding om een eerste plan te tekenen. Dat gaat natuurlijk om meer dan het plan alleen, want ik probeer jullie wensen te vertalen op papier. Ik bekijk op dat moment ook de hele tuin, de plaatsing van de vijver, de ondergrond, … noem maar op. We denken daarna samen na over het plan en de uitwerking ervan.

Ga je akkoord met onze offerte dan kunnen we eraan beginnen. Annemie en ik werken altijd met ons tweetjes en zijn echt een dynamic duo zoals ze dat zeggen. Al jaren samen op pad, waardoor we perfect op elkaar afgestemd zijn. Je krijgt ons minimaal drie weken over de vloer, waarin we de hele vijver uitgraven, metselen, leidingen leggen en de zekeringkast voorzien.

Nadien leg ik je de zekeringkast ook uit en hoewel dat voor veel mensen ietwat te technisch is en je snel veel vergeet, heb je er wel notie. Op die manier begrijp je vaak al waar het schort als er iets mis gaat. Niet panikeren, want je kan mij ook altijd bereiken om een probleem op te lossen.

Tot slot vullen we de bak nog met water en zoeken we naar een juiste balans (ph, kh, gh, nitraten, nitrieten, …). Voor mij heeft het geen geheimen en ik kom ook elk jaar de balans opmeten en stuur bij waar nodig.

Dus ja, elke zwemvijver is maatwerk. Laat niemand je ooit iets anders wijsmaken!