https://dbsf.codefever.be/
18
jaren ervaring
100
procent goesting

Een idee...
Heeft u een idee omtrent een bijgebouw of tuinhuis. Dan springen wij graag mee op de kar. Op een creatieve en ambachtelijke manier ontwerpen en zetten wij uw tuinhuis, poolhouse, boomhut, afkapping, carport... Uw maat en uw budget geven ons onze grenzen aan.

Ook een fantasievolle kindvriendelijke playground, treehouse of een houten terras zijn voor ons kinderspel. We gebruiken ecologisch verantwoorde bouwmaterialen in onder andere eik, padouk, douglas, vurenhout, ceder...Dignitas

ontwerpt en bouwt

in de ruime regio Hoogstraten
>

Meer - Meerle - Minderhout - Hoogstraten - Wortel - Rijkevorsel - Vlimmeren - Beerse - Vosselaar - Merksplas - Turnhout - Wuustwezel - Gooreind - Zoersel - Oostmalle - Westmalle - Sint-Job - Loenhout

... dignity ...

DIGNITAS

Wij, Luc en Annemie, stellen persoonlijk contact en vertrouwen voorop. We praten graag over uw constructie. Uw budget is onze basis en daarop stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op binnen onze waardigheid.

ontwerp

02

De tweede stap in het project is de uitwerking van het ontwerp van je gebouw of constructie. We werken met software die ons in staat stelt om super strakke 3D tekeningen van ons idee te laten zien. Zo leeft de constructie al even op het scherm. De ontwerpkost valt altijd weg wanneer we de werken daadwerkelijk mogen uitvoeren.

Ons favoriete onderdeel van ieder project. Al jaren gaan we samen, met twee, aan de slag vol passie en enthousiasme. Onze troef is dat we alles zelf in handen nemen en niet hoeven wachten op onderaanemers en nooit voor onvoorziene kosten staan. U hebt vertrouwen voor uw gebouw of constructie in Dignitas, wij zorgen dat u dat vertrouwen waard bent!

En daarna?

vertrekken wij met voldoening

terug richting Meer.