18
jaren ervaring
100
procent goesting

Ons aanbod
We hebben al jaren ervaring in bestratingen en tuinafsluitingen. Omdat afsluitingen en bestratingen het vaste beeld vormen in uw tuinproject en budget overlopen wij samen met u de wensen en opties.

Betonbestrating, natuursteen, granulaten geplaatst met het nodige vakmanschap, alsook maatwerk van poorten kunnen door ons persoonlijk worden gemaakt.

Een oprit beklinkeren, een tuidpad aanleggen, je terras in steen? Laat het ons weten, we gaan graag aan de slag voor jou.Dignitas

ontwerpt en bouwt

in de ruime regio Hoogstraten
>

Meer - Meerle - Minderhout - Hoogstraten - Wortel - Rijkevorsel - Vlimmeren - Beerse - Vosselaar - Merksplas - Turnhout - Wuustwezel - Gooreind - Zoersel - Oostmalle - Westmalle - Sint-Job - Loenhout

... dignity ...

DIGNITAS

Wij, Luc en Annemie, stellen persoonlijk contact en vertrouwen voorop. We praten graag over uw vijver. Uw budget is onze basis en daarop stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op binnen onze waardigheid.

ontwerp

02

De tweede stap in het project is de uitwerking van het ontwerp van je afsluiting, oprit,terras... We werken met software die ons in staat stelt om super strakke 3D tekeningen van ons idee te laten zien. Zo leeft ons project al even op het scherm. De ontwerpkost valt altijd weg wanneer we de werken daadwerkelijk mogen uitvoeren.

Ons favoriete onderdeel van ieder project. Al jaren gaan we samen, met twee, aan de slag vol passie en enthousiasme. Onze troef is dat we alles zelf in handen nemen en niet hoeven wachten op onderaanemers en nooit voor onvoorziene kosten staan. U hebt vertrouwen voor uw afsluiting, oprit,terras... in Dignitas, wij zorgen dat u dat vertrouwen waard bent.

En daarna?

vertrekken wij met voldoening

terug richting Meer.